truckdispatcher

CAA-CH Forums Testforum truckdispatcher

• This topic is empty.
Viewing 4 posts - 3,016 through 3,019 (of 3,019 total)
  • Author
    WilliamThype
    Guest
    #244531 Reply
    fieryplay_ecKi
    Guest

Klikam tu od dobrych paru miesiecy, wiec chyba moge cos skrobnac. Wpadlem na to przez znajomego z innego watku, bo mialem dosc tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby jest spore — jakies 2500 gier, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.

Ja gram glownie w Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, banal, wiem. Dobrze ze wersje demo sa dostepne od reki, polatalem po nowosciach zanim wrzucilem prawdziwa kase. Sortowanie gier niestety jest przecietne — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.

Sekcja live to praktycznie w calosci Evolution i to widac. Ruletka, blackjack, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Krupierzy realni, w wiekszosci anglojezyczni, polskiego stolu nie znalazlem — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak.

Bonus powitalny u nich w FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny plus 100 FS, rozbite na kilka dni. Obrot x35 — standard w tej branzy. Byly tez jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, nie liczylbym na to na stale. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] dla pewnosci.

Rejestracja zajela mi minute, moze dwie, min. depozyt to 20 zl. Place karta, obok tego dzialaja Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, na karte czekalem trzy dni robocze. KYC na start — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.

Mobilnie smiga w przegladarce, apki nie ma i chyba nie potrzeba. Czat z supportem FieryPlay odpisuje po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Licencja Curacao — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.

#244533 Reply
    WilliamThype
    Guest
    #244539 Reply
    fieryplay_nnKi
    Guest

Obstawiam tu od dobrych paru miesiecy, wiec chyba moge cos dorzucic od siebie. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo mialem dosc weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay jest spore — w okolicach 3000 tytulow, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil oraz Betsoft.

Sam siedze najczesciej na Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, standard, nie ma co ukrywac. Fajnie ze demo dziala bez logowania, polatalem po nowosciach zanim wplacilem cokolwiek. Sortowanie gier za to jest przecietne — brakuje mi filtra po zmiennosci.

Zywe stoly to praktycznie w calosci Evolution i to widac. Blackjack, ruletka, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy to zywe osoby, w wiekszosci anglojezyczni, na polski stol nie trafilem — komus moze to przeszkadzac.

Oferta na dzien dobry na FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny plus 100 FS, nie wszystkie od razu, po czesci. Warunek obrotu to x35 — standard w tej branzy. Zdarzaly sie drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, nie liczylbym na to na stale. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] zanim zalozysz konto.

Zakladanie konta to jakies dwie minuty, od 20 zl mozna zaczac. Place karta, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Kasa wychodzi na e-portfel schodza w kilka godzin, na karte czekalem trzy dni robocze. Weryfikacja za pierwszym razem — standard, poszlo gladko.

Na telefonie smiga w przegladarce, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Obsluga w FieryPlay odpowiada po polsku bez dluzszego czekania, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Licencja Curacao — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.

Viewing 4 posts - 3,016 through 3,019 (of 3,019 total)
Reply To: Reply #102761 in truckdispatcher
Your information: